CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Εν όψει διακοπών!

Τελικά κατάφερα να κλείσω εισητήρια και κάποιες μέρες άδεια(με ανοιχτή ημερομηνία....)
για τον αγαπημένο μου ΒΟΛΟ!Νιώθω εξαιρετικά,ανυπόμονα μετρώ αντίστροφα τις μέρες ως τις 2 ΙΟΥΛΙΟΥ.Σκέφτομαι πως το πρώτα πράγμα που θα κάνω μόλις πατήσω το πόδι μου εκεί είναι να πάρω τα κορίτσια μου,τον αγαπημένο μου πατέρα(μιας και η μάνα δεν ακολούθεί τέτοιου είδους εξόδους),τον αδερφό μου τον μικρό(που ακολουθεί..)και να πάμε σ΄ένα τσιπουράδικο.Εκεί θα βγάλουμε τα αποθημένα μας,τσιπουράκι και απίθανους μεζέδες και μουσική,όσο αντέξουμε! Μετά να κοιμηθώ για να συνέλθω και να αρχίσουν οι διακοπές μου από την επόμενη μέρα...Λαχταρώ να ξαναβρεθώ με τους γονείς μου που μου έλειψαν πολύ(πάνε και 3 χρόνια που έχω να τους δω)τα αδέρφια μου,το σπίτι μου,το Πήλιο και οι απερίγραπτες ομορφιές του,οι παραλίες μας....όλα!Σίγουρο επίσης είναι ότι τη δεύτερη νύχτα μου θα ξενυχτήσω με τ΄αδέρφια μου μέχρι το πρωϊ όσπου να πούμε τα νέα μας με κάθε λεπτομέρεια,να θυμηθούμε τα παλιά,να κλάψουμε και να γελάσουμε μέχρι δακρύων.Γιατί έτσι περνάμε όταν βρεθούμε με τα αδέρφια μου...πολλές φορές δεν χρειάζεται ούτε να πούμε κάτι,σκεφτόμαστε το ίδιο και γελάμε...ή κλαίμε!
Νιώθω υπέροχα που θα πάω,θα ανασάνω το ιώδιο της δικής μου θάλασσας,θα έχω επιτέλους κι εγώ την αγαπημένη μου μάνα να με φροντίζει,να μαγειρεύει,να μου φτιάχνει καφέ και να μου λέει:-Ξύπνα κορίτσι μου,σου έφτιαξα καφεδάκι.
Και να με χαϊδεύει απαλά στο μέτωπο.
Οταν δεν σου λείψουν όλες αυτές οι μικροχαρές της ζωής,δεν μπορείς να τις εκτιμίσεις κιόλας.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δυστυχώς οι μέρες των διακοπών μας δεν ταιριάζουνε με τον αδερφό μου τον Τάκη που ζει στην Ολλανδία και έρχεται Ελλάδα αρχές Αυγούστου.Κι έχω να τον δώ ίσως και 9 χρόνια!Και θα μας λείπει από την παρέα με τα άλλα μου αδέρφια γιατί εκτός των άλλων,είναι ο σοφός της παρέας,ο δίκαιος Σολομώντας που λέω εγώ.Κι έχει μοναδικό χιούμορ.
Τέλος πάντων...
Φεύγω,φεύγω και είμαι πολύ χαρούμενη αν και είναι λίγο νωρίς,απλά δίνω στον εαυτό μου την ευχαρίστηση να χαίρεται ε΄να μήνα σχεδόν πριν,όσο γίνεται πιο πολύ.

14 σχόλια:

anemona είπε...

Καλές διακοπές!!!

κορίτσι μου κοντά στους δικούς σου ανθρώπους
(είναι συγκινητικό να τους δεις μετά από τόσο καιρό)..

Να γευτείς γεύσεις αγαπημένες…
Να μυρίσεις την θάλασσα σου..
την δική σου θάλασσα (γαλάζια απέραντη.. γαλήνια...)
Να χορτάσεις μαμαδιστικα χάδια…
Να πέρασεις καλά καρδιά μου….
Με συγκίνησες

evi είπε...

Ευχαριστώ ανεμώνη μου νά΄σαι καλά!Πολύ όμορφο το blog σου,δροσερό και ενδιαφέρον.
Τα λέμε!

stratos o ψήστης είπε...

Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που βρήκα τα σχόλια σου ανοικτά. Προσπάθησα να σε βρω αλλά δεν είχα το mail σου. Σου είχα αφήσει και μήνυμα στην προηγουμένη ανάρτηση μου με τα ούζα. Δεν ξέρω αν πρόλαβες να την διαβάσεις γιατί κατά λάθος την διέγραψα.Να είσαι καλά.Καλές διακοπές!!!

Mousikoulis είπε...

Γεια σου κούκλα μου! Τυχερή διακοπούλες! Λοιπ΄ν πέρνα να πάρεις το βραβείο σου!

evi είπε...

Στράτο μου σ΄ευχαριστώ που πέρασες,το μαιλ μου δεν το εχω βάλει μεσα στο profil μου γι΄αυτό ίσως δεν μπ'ορεσες να με βρεις.Όσο για τα σχόλια ..."παλεύαμε"με τη μικρή μου να αλλάξουμε την εικόνα πίσω και κάτι κάναμε καταλάθος!Δεν πρόλαβα να διαβάσω το σχόλιό σου αλλά δεν πειράζει,εδώ θά΄μαστε να τα λέμε.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.

evi είπε...

Σκρουτζάκο μου σ΄ευχαριστώ,όπως πάντα με την καλή σου την κουβέντα!Νά΄σαι καλά.

beelovers είπε...

αυτό είναι τσιπουράκια στον βόλο με μπόλικους και διάφορους μεζέδες

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Αγαπητή Εύη, χαίρομαι που έρχεσαι στην πατρίδα και θα χαρώ αν έχεις χρόνο να έρθεις απ' το σπίτι να σε κεράσουμε καφέ και να σε γνωρίσουμε!
Σε περιμένουμε!

melwdos είπε...

Καλημέρα και από εμένα. Και μια και θα έρθεις Βόλο να πιεις και ένα τσιπουράκι στην υγειά των μλποκερ. Καλές διακοπές να έχεις λοιπόν στον ωραίο μας Βόλο.

55fm είπε...

Αχ...τι όμορφες σκέψεις!
Περιγράφεις πολύ γλυκά ,αυτά που λαχταράς να ζήσεις!
Εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να περάσεις τέλεια!
Ο Βόλος μ΄αρέσει!Ίσως γιατί η καταγωγή μου, είναι από Νεράιδα Καρδίτσας και ο Βόλος πάντα ήταν αγαπημένος προορισμός για τα μέρη μας!
Να είσαι καλά!
Πιές και ένα τσιπουράκι στην υγεία μας!

evi είπε...

Μελωδός:
Kαλωσόρισες στο blog μου και από ότι καταλαβαίνω είμαστε και πατριωτάκια!ναι έρχομαι και είμαι πολύ χαρούμενη.Αν θέλεις άφησέ μου το e-mail σου να γνωριστούμε από κοντά.

evi είπε...

Πατριωτάκη μου Κώστα χαίπομαι πολύ για την πρόσκληση και πραγματικά θα το ήθελα κι εγώ να γνωριστούμε καθώς και τα κορίτσια μας μιας και είναι και συνομήλικες και μοιράζονται τις ίδιες ανυσυχίες.Θα μπορούσες να μου στείλεις το e-mail σου?

evi είπε...

50fm:
Σ΄ευχαριστώ πολύ και να τα λέμε,ναι?

Εδώ με βρίσκουν οι: